PayPal

Als je een e-visum wilt aanvragen is het bij de overheid helaas niet mogelijk om met het vertrouwde PayPal te betalen. Waar wij uiteindelijk wel de mogelijkheid hebben gevonden is bij Turkije Visum Online. Betalen met Paypal kan hier zonder problemen, dit is niet alleen heel erg handig, maar ook nog eens zeer vertrouwd en veilig. Er wordt gebruikt gemaakt van SSL gebruiken waardoor alle gegevens (adressen, bestelgegevens, betaalgegevens, enz.) zijn beveiligd. SSL staat voor; Secure Sockets Layer en dat betekent een versleutelde verbinding. Via deze verbinding verloopt de communicatie over het internet dus op een beveiligde manier.

 

Hoe kun werkt het betalen met PayPal voor een e-visum voor Turkije?

Vul eerst al je gegevens in om je visum Turkije PayPal aan te vragen. Neem deze gegevens zorgvuldig over van je paspoort of ID kaart. Als alle gegevens goed zijn ingevoerd, kun je op volgende drukken en je zal worden gevraagd om het e-visum te betalen. Klik nu op de link/knop PayPal en je zult worden doorgeleid naar de site van PayPal. Het enige wat je moet doen is je e-mailadres invullen en het bedrag zal van je PayPalrekening worden afgeschreven.

Om te kunnen betalen met PayPal heb je wel een PayPal account nodig. Heb je PayPal nog nooit eerder gebruikt, dan moet je eerst een PayPal-rekening openen. Ga hiervoor naar de site van PayPal. Om te kunnen betalen, hoef je geen gegevens in te vullen maar alleen je bankrekening of creditcard aan deze PayPal-rekening koppelen. Je hoeft dan niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt dan direct afgeschreven van je bankrekening of creditcard. Wil je de rekening niet koppelen aan het PayPal account, dan is het ook mogelijk om geld op je PayPalrekening te storten.

Nadat je het visum voor Turkije via PayPal hebt afgerekend, zal je aanvraag voor het visum verder worden afgehandeld en zal je het e-visum binnen 24 uur in je mailbox ontvangen.