Creditcard

Steeds vaker zijn wij, Nederlanders, in bezit van een creditcard. Dat is logisch, want dit betaalmiddel wordt bijna onmisbaar in ons dagelijks leven. Omdat steeds meer mensen in bezit zijn van dit plastic betaalmiddel, hebben de meeste online organisaties ook de mogelijkheid toegevoegd om betalingen af te ronden met behulp van de creditcard. Fijn hé? Dat de markt, ook in de Turkse visums, zo makkelijk inspelen op de wensen en behoeften van de klant? Lees op de pagina Visum Turkije Creditcard meer over de voordelen van het betalen via de creditcard, maar zie ook welke mogelijkheden je nog meer hebt, indien je twijfelt of je met je creditcard wilt betalen.

Waarom betalen met creditcard?

Wat is nou het grootste relevante voordeel om de Turkse Visums betalingen te voldoen met creditcard? De meeste gebruikers vinden het erg prettig dat het bedrag niet direct van de rekening wordt afgeschreven, maar pas aan het Visum met creditcardeinde van de maand. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je in Turkije meer betalingen kunt voldoen met je creditcard, omdat deze pas wereldwijd geaccepteerd wordt. Hiervan ben je niet verzekerd als je met je eigen betaalpas Turkije betreedt. Daarnaast is jouw creditcard officieel genoeg om als borg te dienen bij bijvoorbeeld hotels.

Creditcard bij de Turkse overheid

Aangezien je, hoogstwaarschijnlijk, in bezit bent van een creditcard, heb je ook nog de mogelijkheid om je visum niet online aan te vragen, maar via de Turkse overheid. Bij de Turkse overheid ben je namelijk verplicht om via creditcard je betalingen te voldoen. Aangezien sommige mensen niet beschikken over dit betaalmiddel, valt deze manier van visum regelen al gauw af.

Je kan contact opnemen met de Turkse overheid, waarna je (Engelse/Turkse) invulformulieren dient in te vullen en binnen 24 uur ontvang jij de Turkse visums. Het is vanuit ons geen aanrader.. Aangezien een E-visum regelen veel makkelijker, veiliger, duidelijker én sneller gaat! Maar dat de mogelijkheid er is, dat willen wij je wel graag laten weten. Misschien vind jij het juist veel makkelijker om het via de Turkse overheid te regelen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er nog meer?

Twijfel je of je met een creditcard wilt betalen of ben je (nog) niet in bezit van een creditcard? Helemaal geen probleem. De meeste online organisaties, zoals Turkije Visum Online, bieden meerdere betaalmogelijkheden aan:

  • iDeal
  • PayPal
  • Mister Cash (voor België)
  • Overschrijvingen

Overige betaalmogelijkhedenEr zit gegarandeerd een betaalmogelijkheid tussen waarmee jij bekend bent. Zo niet? Dan kan je altijd even naar de klantenservice van de online organisatie van de Turkse Visums bellen en anders kan je altijd je eigen bank om hulp vragen! Meer informatie over deze betaalmogelijkheden vind je verder op deze website!