American Express

Je bent van plan om een e-visum voor Turkije aan te gaan vragen, maar wilt alleen maar betalen met American Express? Geen nood. Een beetje zoeken op het internet levert je zoekresultaten op met verschillende aanbieders van e-visa voor Turkije, waar je kunt betalen met American Express.

Hoe werkt het betalen met een American Express?

De American Express card is een universeel betaalmiddel en wereldwijd veel gebruikt. Met de American Express kun je snel, veilig en betrouwbaar betalen. Vul eerst alle gegevens in op het aanvraagformulier voor het e-visum voor Turkije en kies bij het betalen voor betaling per creditcard. Kies dan voor American Express en vul de gevraagde gegevens in. Vul dus je naam, creditcardnummer, vervaldatum van de kaart en de CVC code (Creditcard American Express visumVerification Code) in. Deze gegevens staan op je kaart en worden veilig en betrouwbaar verzonden.

Na het invoeren van de gegevens, zal er gevraagd worden om autorisatie. Dit betekent dat je als het ware je handtekening zet voor het bevestigen van de betaling. Hiervoor moet je een wachtwoord invullen als extra beveiliging voor je betaling via het internet. Hiervoor moet je de 3-cijferige veiligheidscode, cvc-code, invoeren. Deze staat vermeld op de voorkant van je American Express card.

De betaling is veilig voltooid en de aanbieder van het e-visum voor Turkije zal je betaling ontvangen. Na deze ontvangst kunnen medewerkers verder gaan met je aanvraag voor het e-visum en zal het e-visum zo snel mogelijk naar je mailbox of postbus worden verzonden.