Bankoverschrijving

Je hebt een e-visum voor Turkije nodig, maar je kan of wilt niet internetbankieren of je hebt geen creditcard en wilt gewoon betalen met een bankoverschrijving? Dat is mogelijk. Er zijn verschillende aanbieders van e-visa voor Turkije je te vinden die de mogelijkheid bieden om via een bankoverschrijving te betalen.

Hoe werkt het betalen met een bankoverschrijving?

Het e-visum betalen met behulp van een bankoverschrijving houdt in dat je van je eigen rekening geld over maakt naar de rekening van de e-visa aanbieder, zoals de grootste aanbieder, Turkije Visum Online. Het is een betalingsmethode waar iedereen ervaring mee heeft en het werkt als volgt;

Bankoverschrijving

Nadat je het aanvraagformulier voor het e-visum bij Turkije Visum Online hebt ingevuld en zorgvuldig hebt nagekeken, kun je op de knop versturen drukken. Je zal vervolgens worden gevraagd om de betalingsoptie te kiezen waarmee je het e-visum wilt betalen. Druk hiervoor op de link of knop bankoverschrijving (met zo`n IBAN logo ervoor). Je komt dan in het volgende scherm waarin alle betaalspecificaties worden getoond. Er zal gevraagd worden om je emailadres te controleren en deze te bevestigen. Hierna krijg je per email al de hiervoor getoonde gegevens ook nog eens toegestuurd om de betaling over te kunnen boeken.

Je kunt het geld voor het e-visum voor Turkije nu op elk moment overboeken. Let er dan wel op dat je het unieke betalingskenmerk juist overneemt zodat deze kunnen worden gekoppeld aan je aanvraag van het e-visum voor Turkije! Bij deze manier van betalen, is het wel belangrijk om te weten dat de verwerking van een betaling vaak 2 tot 3 werkdagen duurt. Hierdoor zal het geld pas een paar dagen later op de rekening van de visumaanbieder staan en zal het visum dus niet eerder worden verwerkt nadat de betaling binnen is. Je hebt het e-visum dus niet binnen 24 uur in je bezit. Als je met spoed een visum nodig hebt, dan kun je met deze betalingsoptie dus beter niet betalen.